Medic: „Domnu’ Dragnea, v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Pacienților care au fost tratați în jeg când le cereți scuze?”

boli infectioase

Medicul Vasile Rădulescu l-a criticat pe Liviu Dragnea după ce le-a cerut iertare „miilor de români din pușcării”, pentru că nu a reușit să modifice Codurile penale.

„Pacienților care au fost și sunt tratați în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveți de gând să le cereți scuze?”, l-a întrebat el pe liderul PSD. Liviu Dragnea a fost condamnat vineri la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

CITEŞTE ŞI: Ninsoare în plină vară în România. Video

Medicul Vasile Rădulescu a postat și o fotografie care s-a viralizat la începutul acestui an, făcută de ruda unui pacient într-unul dintre saloanele Spitalului de Boli Infecţioase din Timişioara.

„Domnu’ Dragnea, am înțeles că v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Adevărul e că se impuneau aceste scuze, cum să nu. Eu vreau însă să vă întreb ceva: pacienților care au fost și sunt tratați în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveți de gând să le cereți scuze? Un pușcăriaș ajunge la închisoare pentru că e pedepsit. Sigur că merită niște condiții minimale, dar să nu uităm că unii omoară oameni, violează femei, distrug familii, prăduiesc.

Ce atâtea scuze? Ce articol sovietic? Adică susții că sunt nu știu câte mii pedepsiți pe nedrept? Cum naiba?”, afirmă medicul Vasile Rădulescu.

„Un pacient ajunge în spital pentru a se face bine. A plătit asigurare, bună, rea, cum e ea. Dar voi ați furat banii, pentru că se fură ca-n codru în Sănătate. E normal să mai existe astfel de saloane? E normal să nu fie ventilatoare mecanice în secțiile ATI de copii?

E normal să colcăie nepotismele peste tot, alimentate cel mai mult chiar de voi?

E normal să sufere oamenii care merg la spital pentru a se trata și merită condiții excelente, dar ajung în saloane mai rele decât celulele? Ei sunt practic pedepsiți pe nedrept. Lor când ai de gând să le ceri scuze, Liviule? Când o să-i ceri scuze vârstnicului de la Timișoara care a ajuns în acest salon de boli infecțioase (ce ironie, că pare generator de infecții)? Când, Liviule?”, adaugă el, scrie digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medic: „Domnu’ Dragnea, v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Pacienților care au fost tratați în jeg când le cereți scuze?”

  1. Ei vasile ,nu a auzit nimeni de tine, de unde ai aparut ?nu ai facut scandal cind s- au taiat salariile ,pensiile,acum ai gura mare, ce ai facut tu pentru spital ?( ai renovat un salon),pentru pacienti?( ai donat salarul tau pentru o luna la un copil orfan sau la o casa de batrini)

  2. De ce sa doneze.?A platit impozit din salariul pe care l-a muncit si pe care il merita pentru simplul motiv ca nu a plecat din tara si pentru ca inca este medic.
    De ce sa nu doneze cei care dorm in parlament si nu fac nimic de 28 de ani dar au pretentia ca sunt buricul pamantului. Si pe langa avantajele functiei mai au si pensii speciale.
    Dati banii la spitale nu la renovat consiliul judetean de 2 ori pe an. Acolo nu vede nimeni cum se spala banii?
    Cladire renovata acum 2-3 ani este renovata iarasi si la spitalul de peste drum cade tencuiala si tiglele de pe acoperis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *