Prima reacţie a lui Dragnea după condamnare: Am asistat la o execuţie în masă

dragnea

PSD trebuia să se reunească astăzi, în CexN, la Parlament, la ora 16.00, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Doar că la ora 14.30, liderii PSD apropiați de Dragnea au avut o întâlnire informală, tot la Parlament, în biroul lui Liviu Dragnea. Drept pentru care, ședința CeXn s-a mutat de fapt, în biroul șefului PSD.

Liderii partidului vor decide în ce vor face în continuare şi care va fi soarta PSD. Potrivit unor surse din partid, în ședința de astăzi se va da lejer un vot pentru susținerea lui Liviu Dragnea.

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat pentru realitatea.net că el crede că partidul va vota fără probleme susținerea lui Dragnea.

„Au trebuit să fie condamnaţi 9 oameni ca să se justifice şcondamnarea mea, a fost un judecator care a facut opimie separată şi ma vede şi acum nevinovat.

Am avut discuţii cu colegii mei din PSD, cu cele două mandate ale mele pe masă, dar colegii mei mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare persolă a acestei situaţii, pentru că sunt mai importante decât mine alte lucruri. Sunt mai importante stabilitatea țării, a guvernării, a partidului.

Am spus că vreau sa merg până la capăt. Mi-am dat seama că mitingul va contribui la condamnarea mea! Îmi cer iertare mult de români care stau in pușcărie pe baza unui articol neconstitutional Rămân la șefia psd, la șefia conducerii parlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, scrie realitateatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Prima reacţie a lui Dragnea după condamnare: Am asistat la o execuţie în masă

  1. „Am asistat la o execuţie în masă”, adica Dragnea se crede „masa”. Suna la fel ca „poporul sunt eu”.

 1. Si noi vom fi executati daca ramane Dragnea in continuare.
  Exemplu:
  Ce face un judecator daca Dragnea spune la TV ,,ca va lua masuri ,,ca justitia sa fie independenta in cazul x sau y?
  Nu se va intreba oare daca nu dau sentinta cum vrea el ma va executa?

  Suntem niste prosti ca toleram ca astfel de analfabeti sa ne conduca.Vom ajunge la noi acasa sclavi si asupriti de toti cei care fac intelegeri cu PSD-ul actual. Dictatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *