Ţigări de contrabandă și produse pirotehnice confiscate de polițiștii de frontieră

tigari contrabanda

În data de 24.12.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Imigrației și Infracţionalităţii Transfrontaliere și Compartimentului Sprijin Operativ – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări.

Astfel, în jurul orei 11.30, aceştia au depistat, în apropierea unei piețe din municipiul Drobeta Turnu Severin, o persoană de sex masculin, în timp ce scotea țigări și petarde dintr-un autoturism.

Alături de bărbat se afla şi soţia acestuia. Despre cele două persoane, domiciliate pe raza județului Mehedinți, se deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.

La controlul autoturismului VW Passat, aparținând bărbatului, în vârstă de 37 de ani, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagaj, cantitatea de 1.626 de pachete cu ţigări, diferite mărci și 7.068 bucăți materiale pirotehnice, diferite tipuri, pentru care persoana nu avea documente de provenienţă.

Totodată, la controlul efectuat asupra femeii, în vârsta de 33 de ani, a fost descoperită, ascunsă pe corp, cantitatea de 42 de pachete cu țigări, diferite mărci, pentru care aceasta nu deţinea documente de proveniență.

Ţigările și produsele pirotehnice urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

Bunurile în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, a fost indisponibilizat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *