Testează-ți memoria, la o cafea cu specialiștii

Societatea Română Alzheimer Filiala Timișoara, în colaborare cu Centrul Memoriei și Centrul de Medicina Capului, inițiază o campanie de testare gratuită pentru populație.

CITEȘTE ȘI: Sacoşe pline cu lire sterline au fost găsite într-o maşină care s-a răsturnat. Şoferul a murit

Evenimentul își propune o abordare inedită a examinării: într-o atmosferă ambientală plăcută, la o cafea, un ceai sau un suc, cei care doresc să își testeze memoria vor beneficia de posibilitatea de a discuta cu personalul medical despre eventuale probleme de memorie sau modalitățile de prevenție a acestora.

CITEȘTE ȘI: Imagini rare din tinereţea Patriarhului Daniel. Dan Ilie Ciobotea s-a născut în județul Timiș

Specialiștii îi așteaptă pe cei interesați sâmbătă, 21 iulie, în intervalul orar 11-14, pe Strada Legumiculturii nr. 2 din Timișoara, informații suplimentare putând fi solicitate la numărul de telefon 0356.172.624 (între orele 12-18).

CITEŞTE ŞI: Soţul timişorencei Nicoleta Voica este acuzat că i-a făcut avansuri unei alte cântăreţe

Centrul Memoriei a fost înființat ca o activitate distinctă a Societății Române Alzheimer Filiala Timișoara și a devenit un serviciu modern de diagnosticare a demențelor, adresându-se atât persoanelor cu tulburări cognitive, cât și familiilor acestora, prin programe de informare și consiliere psihologică.

Testările de memorie vizează depistarea precoce a demenței într-un stadiu cât mai tratabil posibil, având în vedere că afecțiunea nu poate fi vindecată, însă terapia medicamentoasă poate întârzia evoluția acesteia.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns