Terenuri pentru tineri, într-o localitate din Timiş. Primăria oferă 40 de parcele cu suprafeţe de 500-600 mp

Autorităţile locale dintr-o localitate timişeană încearcă să stopeze exodul tinerilor în străinătate prin crearea unor facilităţi în aşezarea natală. În acest sens, se vor oferi aproximativ 40 de parcele pentru tinerii sub 35 de ani.

Se lucrează la extinderea reţelei electrice, unii tineri având deja construcţiile în derulare. Parcelele au în jur de 500-600 de metri pătraţi. De asemenea, 50 de persoane şi-au exprimat dorinţa de înscriere în programul ANL, aşteptându-se răspunsul de la agenţie.

„Încercăm să-i convingem să rămână în Gătaia şi nu putem face asta decât prin oferirea unor condiţii decente”, a declarat primarul Raul Cozarov, primarul localităţii respective, Gătaia.

Tot în această idee se înscrie şi finalizarea lucrărilor de amenajare a minibazei sportive de pe Strada Muncitorilor, care va avea un teren de tenis şi unul de minifotbal.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Terenuri pentru tineri, într-o localitate din Timiş. Primăria oferă 40 de parcele cu suprafeţe de 500-600 mp

  1. Vezi, iar esti prost! Sigur esti sudist. Numai oltenii se leaga de robunicolae. Te „salut” în forță! Marș la praz…

  2. De ce localitatile mici (nu toate dintre ele) pot avea primari potenti, tineri si cu vointa SA FACA ceva si un oras asa de mare ca Timisoara are un impotent ca si primar, un inapoiat mintal care dezvolta ”in forta” totul fara sa intrebe pe nimeni, face de capul lui parandu-i-se ca le stie el pe toate???

Lasă un răspuns