Teodora Pusici îşi continuă aventura la Campionatul Mondial

Volei Serbia 1

Voleibalista Teodora Pusici, legitimată la UVT Agroland Timişoara, s-a calificat, alături de naţionala de volei feminin a Serbiei, în faza a doua a Campionatului Mondial.

Selecţionata condusă de Zoran Terzici este singura de la competiţia din Japonia care nu a pierdut nici un set în prima fază. Pusici a fost utilizată în trei dintre cele cinci partide disputate până acum de Serbia la mondial, cu Kenya, Kazahstan şi Puerto Rico.

Sistemul competiţional prevede pentru faza a doua împerecherea primelor patru clasate din grupele A şi D, respectiv, B şi C.

Volei Serbia 2Formaţiile îşi păstrează punctele din prima fază, iar meciurile se vor disputa între echipele care au fost repartizate în urne diferite în prima fază.

Componenţa celor două grupe din faza a a doua este următoarea – grupa E: Serbia, Olanda, Japonia, Brazilia, Germania, Republica Dominicană, Puerto Rico, Mexic; grupa F: Italia, SUA, China, Rusia, Thailanda, Turcia, Azerbaidjan, Bulgaria.

Serbia va disputa primul meci duminică, împotriva Mexicului. Teodora Pusici şi colegele sale se vor duela apoi cu Germania (8 octombrie), Japonia (10 octombrie) şi Olanda (11 octombrie). Primele trei clasate din fiecare grupă se vor califica în faza a treia (Final 6).

 

Turneu la Blaj pentru Agroland
În altă ordine de idei, UVT Agroland Timişoara participă la finalul acestei săptămâni la „Cupa Blajului 2018”, un triunghiular organizat de echipa locală Volei Alba Blaj la care mai participă CSM Lugoj. În această seară este programată partida Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, sâmbătă se va disputa meciul UVT Agroland Timişoara – CSM Lugoj (ora 18), iar duminică va avea loc duelul Volei Alba Blaj – UVT Agroland Timişoara (ora 11).

Organizatorii au decis ca la fiecare meci să se dispute cel puţin patru seturi.

La fel ca la „Cupa Timişoara 2018”, nu vor juca pentru echipa de pe bega Teodora Pusici şi Andreea Petra, ultima fiind incomplet refăcută după accidentarea suferită la gleznă la o acţiune a lotului naţional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns