Polițiștii locali, de vorbă cu cetățenii din nordul orașului

După o perioadă îndelungată de absență, polițiștii locali au revenit în cartierele mărginașe Timișoarei, pentru a sta de vorbă cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă aceștia.

Zilele trecute, au fost prezenți în Calea Aradului.

Potrivit reprezentanților instituției, s-a discutat cu aproximativ 200 de cetățeni, care au sesizat diverse nereguli, printre care plimbarea câinilor fără lesă și botniță, prezența oamenilor străzii și cerșetorilor pe străzi, autoturisme parcate pe trotuarul de pe Strada Armoniei, precum și nerespectarea orelor de liniște.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali 28 de locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, opt locuri identificate ca terenuri virane neîmprejmuite sau cu imobile degradate, precum și 37 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele sesizate și semnalate de cetățeni au fost preluate de oamenii legii, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către aceste structuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns