Baschetbaliştii timişoreni şi-au prezentat noul echipament

Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timişoara şi-a prezentat, joi seară, într-o cunoscută cofetărie din Piaţa Unirii, echipamentul pe care îl va folosi în sezonul 2018-2019.

Schimbarea majoră o reprezintă dungile orizontale, preferate în locul celor verticale, folosite în ediţia precedentă.

„Am vrut să facem o schimbare la echipament, să vedem reacţia oamenilor care sunt aproape de echipa noastră. În funcţie şi de părerea lor vom hotărî în viitor ce tip de echipament vom păstra, pentru că nu vrem să-l schimbăm în fiecare sezon. Am ales trei variante de echipament în ultimii trei ani, trebuie să avem tradiţie pe o singură variantă”, a precizat preşedintele Ilie Triţoiu.

El a vorbit şi despre debutul alb-violeţilor în noua stagiune, ce se va produce luni, de la ora 19, în sala „Antonio Alexe” din Oradea: „Suntem în punctul de a începe sezonul, a trecut o lună şi jumătate de când băieţii au reluat pregătirile. Echipa se prezintă foarte bine, ţinând cont de bugetul pe care îl avem în acest sezon şi de ce ne-am propus să realizăm. Sper ca o dată cu începerea noii stagiuni să avem parte de rezultate cât mai bune, în perioada de pregătire am oscilat rezultatele foarte bune în meciurile cu echipe de top cu înfrângeri suferite în faţa unor formaţii mai slab cotate. Cred că vom fi o surpriză frumoasă în noul sezon. Puteam să întâlnim campioana la finalul sezonului şi să pierdem sau să dăm piept cu ea la începutul acestuia şi să câştigăm. Oricum ar fi, meciurile trebuie jucate şi cred că putem începe cu dreptul la Oradea. Unitatea grupului reprezintă punctul nostru forte. Echipa nu este încă foarte omogenă, însă am văzut un grup frumos, unit şi dornic să obţină rezultate cât mai bune. Îmi place atmosfera şi cred că nu avem nevoie de mult timp pentru omogenitate”.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns