Tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital denunțându-și tatăl că l-a înjunghiat în zona inimii. Agresorul a fost arestat preventiv

Tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital denunțându-și tatăl că l-a înjunghiat în zona inimii. Agresorul a fost arestat preventiv

Tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital denunțându-și tatăl că l-a înjunghiat în zona inimii. Agresorul a fost arestat preventiv.

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din localitate şi le-a spus medicilor că are nevoie de ajutor, după ce tatăl său l-a înjunghiat cu un cuţit. Medicii au sesizat imediat Poliţia care l-a identificat rapid pe agresor, acesta fiind ulterior arestat preventiv. Un medic de la Spitalului Municipal Brad din judeţul Hunedoara a fost cel care a sunat la 112.

Tentativă de omor, în urma unei altercații

”Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de un medic din cadrul Spitalului Municipal Brad cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea de primiri urgenţe, declarând că a fost înjunghiată cu un cuţit de tatăl său. În urma, sesizării poliţiştii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Brad şi au aflat că acesta, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unei altercaţii cu fiul său, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi înjunghiat pe acesta cu un cuţit (în zona toracică dreapta)”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Se anunță viscol puternic. Meteorologii au emis 5 alerte cod portocaliu și galben până marți. Este afectat și Banatul

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma concluziilor medico- legale s-au luat măsura arestării preventive, pentru 30 de zile faţă de tatăl agresor.

Acesta este acuzat de infracţiunea de tentativă de omor. Dosarul penal a fost preluat de Parchetul de de lângă Tribunalul Hunedoara.

g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *