Mihai Ritivoiu a verificat situația de la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă. „Nu se stă în frig”

Mihai Ritivoiu a verificat situația de la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă. „Nu se stă în frig”

Mihai Ritivoiu a verificat situația de la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă. „Nu se stă în frig”.

Prefectul de Timiș a verificat, astăzi, situația de șa Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă Timișoara, după ce în spațiul public au apărut mai multe mesaje în care se susținea că micii pacienți suferă de frig.

„Când este vorba despre copii și sănătatea lor, nu intră în discuție nici o amânare. Așa că acum o oră am fost la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara de pe strada Corbului. În urma informațiilor din presă și a mai multor apeluri făcute de cetățeni în mediul online, am convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația la fața locului și pentru a ne edifica dacă într-adevăr copiii stau în frig în saloane.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor. Un tânăr a ajuns la spital denunțându-și tatăl că l-a înjunghiat în zona inimii. Agresorul a fost arestat preventiv

Nu se stă în frig. E cald peste tot, am inspectat inclusiv magazia plină de pături. Pe de altă parte, nu este apă caldă. La etajul I curge apă rece, iar la etajul II nu curge deloc. Am lăsat măsură de control ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată problema. Un boiler electric este soluția simplă și la îndemână.

Mihai Ritivoiu: „Voi solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele”

Mâine dimineață voi solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele, pentru verificarea temperaturii din saloane şi a existenței apei calde în băile unităților medicale”, a afirmat prefectul Mihai Ritivoiu în urma controlului.

„Totul până la frigul în spitale!

Sănătatea și confortul pacienților sunt prioritare!”, a mai afirmat prefectul județului Timiș.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns