Tentativă de omor într-o parcare din Timișoara

Tentativă de omor într-o parcare din Timișoara

Tentativă de omor în Timișoara. Într-o parcare de mașini, a avut loc un conflict spontan în cadrul căruia agresorul a înjunghiat victima de două ori. Rănile suferite i-au pus în pericol viața.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, vineri seara, aflându-se într-o parcare de autoturisme din municipiul Timișoara, pe fondul unui conflict spontan, L.E.C. i-ar fi aplicat victimei două lovituri cu cuțitul la nivelul umărului stâng și hemitoracelui stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, presupunând intervenție chirurgicală de urgență.

CITEŞTE ŞI: Prin blocarea unei HCL, fosta adjunctă de la Piețe SA face concurență societății de profil a Primăriei Timișoara

Duminică, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile, conform  Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *