Tenis de masă. CSC Dumbrăvița, cu 12 sportivi la Cupa României

Tenis de masă. CSC Dumbrăvița, cu 12 sportivi la Cupa României

Tenis de masă. CSC Dumbrăvița, cu 12 sportivi la Cupa României

Finalul acestei săptămâni programează la Odorheiu Secuiesc prima competiție de tenis de masă din 2024 destinată copiilor. CSC Dumbrăvița este prezentă cu 12 sportivi la Cupa României pentru categoriile de vârstă U11 și U14.

Dominik Kaposta (U11, U13), Tudor Herbei (U11, U13), David Căruntu (U11, U13), Marc Silaghi (U11, U13), Andrei Cardaș (U11, U13), Răzvan Popescu (U11, U13), Vlad Valjan (U13), Alexandru Dehelean (U13), Isabella Deac (U13), Nina Bialis (U13), Alessia Nemeth (U13) și Evelyn Kaposta (U11) reprezintă clubul timișean la întrecerea din județul Harghita.

„Avem copii care sunt la început, care sunt chiar mult mai mici ca vârstă decât limita competiției. Ar fi vorba de Herbei sau Căruntu, care sunt la 7-8 ani, deci este clar că pentru ei va fi vorba doar de acumulare de experiență, de acomodare cu competițiile oficiale. Speranțe mai mari sunt cu Răzvan Popescu și Alexandru Dehelean. Dar, cum spun mereu, copiii sunt mereu imprevizibili, încep primul meci puțin mai stângaci și apoi își revin. Sperăm să îi vedem cât mai sus, să se poziționeze cât mai bine, să aibă prestații cât mai bune și poate că atunci când vor fi în ultimul an de categorie îi vom vedea și pe podium”, a declarat antrenorul Nicoleta Husar.

CITEŞTE ŞI: A fost semnată autorizația de construire pentru noul Stadion „Arena Eroii Timișoarei” din Calea Buziașului. Video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *