Tehnologia modernă, la braț cu arta

multi 1

Primăria Timişoara a desemnat consultantul pentru organizarea unui concurs de soluții pentru amenajarea Centrului pentru Artă, Tehnologie și Experiment şi, în baza proiectului câştigător, vor fi demarate procedurile pentru construcția centrului. Cu ocazia prezentării conceptului, reprezentanții primăriei și cei ai Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii vor discuta împreună cu comunitatea timișoreană interesată de artă și tehnică și despre conținutul care va anima în viitor acest proiect de infrastructură culturală.

CITEȘTE ȘI: Fațadele mai multor case dintr-un sat din Banat au fost renovate gratuit

Concursul de arhitectură este modalitatea de selectare a celui mai bun proiect pentru un obiectiv, cu atât mai important pentru cele de utilitate publică. La finalul lunii aprilie a acestui an, municipalitatea a demarat procedura de achiziție a serviciilor de consultanță pentru organizarea unui concurs de soluții.

Mai multe amănunte despre acest subiect și multe alte știri interesante, descoperiți în ediția tipărită a ziarului Renașterea bănățeană din 2 august 2019.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *