Polițiști la o omletă, cu mașina de serviciu, în zona pietonală din Timișoara. Inspectoratul Județean de Poliție cercetează cazul. Video!

politisti omleta timisoara

Pe Facebook au apărut înregistrări video cu o mașină a Poliției Rutiere parcata în plină zonă pietonală a orașului. Mai grav este că polițiștii care au parcat aiurea erau la doi pași, sau cel puțin așa se poate vedea din înregistrări,  savurând o omletă.

CITEȘTE ȘI: Febră, dureri de cap, crampe. Simptomele care au trimis la medic aproape 200 de timișeni

Publicată de Danut Gavriloni pe Joi, 1 august 2019

”În data de 01.08.2019 lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Rutier, aflandu-se în timpul programului de lucru, au pătruns pe zona pietonală din centrul Timișoarei cu autospeciala din dotare.
În urma evenimentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu și a declanșat cercetarea disciplinară față de cei doi lucrători de poliție, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

 

Publicată de Danut Gavriloni pe Joi, 1 august 2019


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Polițiști la o omletă, cu mașina de serviciu, în zona pietonală din Timișoara. Inspectoratul Județean de Poliție cercetează cazul. Video!

  1. Normal, doar veorica a declarat inca de marti seara ca am intrat in epoca „LEGE-ORDINE-SIGURANTA”!

    De fapt nu s-a aschimbat nimic!!

Lasă un răspuns