Polițiști la o omletă, cu mașina de serviciu, în zona pietonală din Timișoara. Inspectoratul Județean de Poliție cercetează cazul. Video!

Pe Facebook au apărut înregistrări video cu o mașină a Poliției Rutiere parcata în plină zonă pietonală a orașului. Mai grav este că polițiștii care au parcat aiurea erau la doi pași, sau cel puțin așa se poate vedea din înregistrări,  savurând o omletă.

CITEȘTE ȘI: Febră, dureri de cap, crampe. Simptomele care au trimis la medic aproape 200 de timișeni

Publicată de Danut Gavriloni pe Joi, 1 august 2019

”În data de 01.08.2019 lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Rutier, aflandu-se în timpul programului de lucru, au pătruns pe zona pietonală din centrul Timișoarei cu autospeciala din dotare.
În urma evenimentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu și a declanșat cercetarea disciplinară față de cei doi lucrători de poliție, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

 

Publicată de Danut Gavriloni pe Joi, 1 august 2019


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
cet 2 august 2019
Normal, doar veorica a declarat inca de marti seara ca am intrat in epoca "LEGE-ORDINE-SIGURANTA"! De fapt nu s-a aschimbat nimic!!
MelteniGoEast 1 august 2019
Melețieni melteni, go east!