Tehnologia e-learning a ajuns la Cenei, Bobda și Tomești

learning

Campania „e-learningTM”, lansată public pentru a facilita accesul cât mai multor elevi la învățământul online, o campanie inițiată la propunerea Instituției Prefectului Județul Timiș și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprjinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale, a făcut un nou pas concret.

CITEȘTE ȘI: România, pe lista celor 19 țări care pot trimite turiști în Grecia începând din 15 iunie

După ce săptămâna trecută 18 copii din Cenei și Bobda au primit tablete, prefectul Liliana Oneț împreună cu Marin Popescu, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, și Radu Dragomir, directorul Direcției Județene de Telecomunicații Timiș din cadrul STS, au donat 17 dispozitive și un sistem audio elevilor din Școala gimnazială Tomești – Colonie pentru ca toți elevii din localitate să aibă acces la învățământul online.

Aceste dispozitive (tablete, laptop, telefon inteligent) au fost achiziționate în urma donațiilor angajaților Instituției Prefectului, Serviciului de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș. Și alte instituții publice s-au alăturat campaniei „e-learningTM” și au anunțat că vor dona, în zilele următoare, echipamente utile educației effectuate în mediul online.

Campania „e-learningTM” este dedicată copiilor din comunitățile locale timișene. Instituția prefectului le mulțumește tuturor celor care au răspuns apelurilor prin donații și așteaptă ca și alte companii – instituții publice, organizații neguvernamentale și persoane fizice – să se alăture acestui demers venit în sprijinul elevilor din județul nostru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *