România, pe lista celor 19 țări care pot trimite turiști în Grecia începând din 15 iunie

Cât costă un prânz pentru cinci persoane în Grecia. "Merită, în mizeria de la Mamaia, prețurile sunt duble sau mâncare mai puțină"

Autorităţile de la Atena au făcut publică lista celor 19 ţări care vor putea trimite turişti în Grecia începând din 15 iunie, pe listă figurând şi România, alături de Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria şi Cehia, informează site-ul greekcitytimes.com, preluat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Start la canalizare într-o comună din Timiș

Ministrul elen al Turismului, Harry Theoharis, a prezentat, miercuri, planul „Repornirea turismului”, în care se precizează că din 15 iunie Grecia va permite intrarea turiştilor, iniţial din ţările alese „pe criterii epidemiologice”. Mai mult, Theoharis a declarat că turiştii care vin în Grecia nu trebuie să se testeze pentru coronavirus înainte de a călători şi nici nu vor intra în carantină după sosire.

În context, Grecia a întocmit o listă cu 19 ţări (unde datele epidemiologice sunt „bune”), care vor putea trimite turişti în această țară din 15 iunie.

Vă reamintim că peste 500 de plaje din Grecia au fost redeschise sâmbătă, 16 mai, în condiţiile în care ţara încearcă să găsească un echilibru între asigurarea măsurilor de protecţie faţă de pandemia de COVID-19 şi revitalizarea sectorului turistic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “România, pe lista celor 19 țări care pot trimite turiști în Grecia începând din 15 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *