Alexandru Krepelka, pregătiri pentru noul sezon automobilistic

Alexandru Krepelka 3

Pandemia de coronavirus a dat peste cap şi calendarul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Primele trei etape, care ar fi trebuit să se desfăşoare, în ordine, la Râşnov, Cheile Grădiştei şi Baia Mare, au fost amânate, ele putând fi reprogramate dacă timpul şi contextul social vor permite acest lucru.

În momentul de faţă, planul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv este ca restul rundelor rămase, cinci în total, să se desfăşoare conform programării iniţiale.

Printre cei care aşteaptă startul noii ediţii de campionat se află şi pilotul timişorean Alexandru Krepelka. Deţinătorul a două titluri naţionale la viteză în coastă, cucerite în cele mai recente sezoane ale competiţiei, la care a adăugat o medalie de bronz în 2017, îşi pregăteşte în această perioadă materialul de concurs.

„Pregătesc o maşină nouă, mai performantă, tot o Honda Civic, dar una adaptată noului regulament de încadrare în clase, după factorul de performanţă al maşinii, nu după centimetri cubi. Va fi construită de la zero, cu motor de 2.000 de centimeri cubi şi cu aproximativ 280 de cai putere”, ne-a declarat Alexandru Krepelka.

Aşa cum v-am informat la sfârşitul anului trecut, clubul pe care acesta îl conduce va fi reprezentat în noul sezon al Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi de titraţii piloţi Mihai Alexandrescu şi Riccardo Tarabelli.

Primul are în spate patru decenii de activitate sportivă, în timp ce italianul este unul dintre cei mai buni aşi ai volanului din ţara sa.

Pentru CS Krepelka Motorsport vor concura în noul sezon mai mulţi piloţi, numărul exact al acestora urmând să fie stabilit pe măsură ce ne apropiem de startul CNVC.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *