Țeapă în turismul românesc! Agenție în faliment, clienți lăsați fără vacanțele pe care le-au plătit deja

turism

O agenție de turism şi-a anunţat, printr-un email, partenerii şi clienţii că nu-şi mai poate onora obligaţiile faţă de aceştia şi le-a recomandat să se adreseze asiguratorului City Insurance. Reprezentanţii Terra Tourism au dezactivat site-ul şi nu mai răspund la telefoane, scrie Profit.ro.

Citește și: Genocidul servit zilnic la farfurie românilor. Câtă carne conţine un kilogram de carne

„Cu părere de rău vă anunţăm ca Terra Tourism este, începând de astăzi, 22.06.2018, în imposibilitatea de a mai onora angajamentele asumate. În consecinţă, vom declanşa procedura de insolvenţă. Pentru recuperarea sumelor datorate de către Terra Tourism vă rugăm să vă adresaţi asiguratorului societăţii (poliţa de insolvabilitate seria BN, Nr 000000764 încheiată la City Insurance SA ) şi să faceţi demersurile necesare pentru recuperarea sumelor. Regretăm întreaga situaţie precum şi neplăcerile cauzate. Echipa Terra Tourism”, este mesajul primit de către clienţi şi parteneri.

Citește și: Reacţie după accidentul de pe autostrada Arad-Timişoara: „Trăiesc într-o ţară de proşti”

Nicolae Demetriade, preşedintele ANAT, a declarat pentru profit.ro că încearcă de sâmbătă să ia legătura cu reprezentanţii Terra Tourism, dar aceştia nu sunt de găsit.

Foto: cotidianul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *