Tavan prăbușit peste 6 muncitori români, în Belgia: un tânăr a murit, iar alți trei sunt grav răniți

Tavan prăbușit peste 6 muncitori români, în Belgia: un tânăr a murit, iar alți trei sunt grav răniți

Un muncitor român a murit, iar alți trei au fost grav răniți, după ce tavanul unei clădiri s-a prăbușit peste ei, în Bruxelles. Alți doi români au reușit să se salveze de sub dărâmături.

CITEȘTE ȘI: Percheziții DIICOT și DGA la Poliția de Frontieră Timiș. Suspecți de implicarea într-o reţea de trafic de migranţi

Accidentul s-a petrecut  într-o clădire cu două etaje aflată în renovare, în Saint-Gilles, Bruxelles. Din motive neștiute, o parte a tavanului de la primul etaj s-a păbușit peste echipa formată din 6 muncitori, toți din România. Doi dintre ei au reușit să se salveze, dar patru au fost prinși sub dărâmături. Unul din ei a fost ucis pe loc, iar ceilalți trei a fost scoși de sub dărâmături de echipele de salvatori și duși la spital în stare gravă.

Doi muncitori au ieșit să iasă de sub tavan, dintre dărâmituri

„Când am ajuns la fața locului, doi muncitori au reușit să iasă în siguranță, nevătămați. Alți patru erau sub dărâmături. Trei dintre ei, grav răniți, au fost transportați la spital, iar al patrulea, din păcate, a murit”, a declarat pentru rtl.be purtătorul de cuvânt al pompierilor, Walter Derieuw.

Sindicaliștii din domeniul construcțiilor au confirmat pentru presa belgiană că toți cei implicați în accidentul tragic sunt cetățeni români. Persoana decedată ar fi un tânăt din județul Satu Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *