Târg de Crăciun în comuna Ghiroda

Crăciunul bate la uşă, iar de astăzi până în 16 decembrie, Casa de cultură a comunei Ghiroda îmbracă straie de sărbătoare, aşteptând colindători, dar şi muşterii pentru tradiţionalul târg de iarnă menit să introducă publicul în atmosfera feerică a praznicului Naşterii Domnului.

CITEȘTE ȘI: Tichete de masă 2019: veşti bune pentru angajaţi, creşte valoarea bonurilor de masă anul viitor

Deschiderea manifestării va avea loc astăzi, la ora 16, când cei mici vor fi poftiţi să participe la ateliere pentru copii, iar adulţii – să se bucure de oferta comercianţilor care-şi vor expune mărfurile în curtea din spatele căminului.

CITEȘTE ȘI: Ambulanța cu 1.846.000 de kilometri la bord are concurență

Tot astăzi, însă la ora 18, pe scena Casei de cultură Ghiroda va avea loc un spectacol de colinde. Mâine, la ora 19, acelaşi spaţiu va găzdui Festivalul de datini, colinde și obiceiuri de iarnă, urmând ca sâmbătă, între orele 13 şi 17, copiii să se poată bucura de o nouă serie de workshop-uri atractive, înaintea spectacolului care-i va aduna pe mici şi mari, de la ora 18, în sala căminului, pentru un recital de cântece de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: Clasamentul universităților bănățene

Duminică, între orele 15-17, este programată serbarea Școlii Gimnaziale din Ghiroda, urmată, în intervalul orar 18-20, de momentele artistice susținute de Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

Produsele artizanale și handmade, articolele de sezon și bucatele tradiționale vor fi disponibile în fiecare zi de târg, între orele 16 și 21, la standurile amplasate în curtea căminului cultural.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns