Târg caritabil de Crăciun, organizat de MMTCG

Cunoscute din mediul virtual şi nu numai pentru comunitatea unită, bazată pe ideea de sprijin reciproc, implicarea în cazuri umanitare, organizarea de campanii de donare de sânge şi multe alte activităţi frumoase, doamnele MMTCG organizează, în cursul acestei luni, o nouă ediție a Târgului de Crăciun.

Este vorba despre un târg aparte, în care vor fi implicate câteva zeci de membre ale comunităţii MMTCG, care îşi vor prezenta produsele (majoritatea hand made) într-un cadru organizat, cu acces liber pentru toţi cei interesaţi.

Găzduit, în acest an, de Iulius Mall Timișoara (zona de lângă Cinema City), târgul se va întinde pe durata a două zile – 14 și 15 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

„Dorim să menținem tradiția celorlalți ani, să arătăm comunității ce lucruri minunate pot să realizeze doamnele din grupul nostru. Mai mult, pentru că ne dorim să surprindem în mod plăcut comunitatea, dorim să organizăm și o tombolă pentru toți cei care ne vor vizita și vor cumpăra ceva de la noi”, spune fondatoarea grupului, Bianca Potyesz, ce va fi prezentă, totodată, la eveniment.

Evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru toată lumea să achiziţioneze cadouri inedite de Crăciun, de la ornamente de sezon, la bijuterii, jucării, produse cosmetice,  produse dedicate unui stil de viaţă sănătos, dulciuri handmade etc.

Un aspect important al acestui eveniment este acela că atât expozantele, cât şi vizitatorii, vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani pentru cazul social susţinut de MMTCG respectiv pentru Asociația Little People, în fiecare an fiind susținute cazuri sociale speciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns