„Cupa Moş Nicolae”, organizată de clubul Ginbox

Ginardo Gaspar Ginbox 2

Clubul timişorean de kick-boxing Ginbox organizează mâine o nouă ediţie a Cupei „Moş Nicolae”. Competiţia se adresează doar sportivilor legitimaţi la entitatea sportivă condusă de Ginardo Gaşpar şi se va desfăşura, cu începere de la ora 17, la sala de antrenamente din zona Gării de Est.

Cei mici vor avea parte de multe surprize dulci. Vor urca în ring 30 de sportivi cu vârsta cuprinsă între cinci şi 25 de ani. Ginbox Sport a fost înfiinţat în 2013, iar de atunci preşedintele-antrenor a organizat 50 de competiţii, dintre care trei gale pro intitulate „Danger Superfight”, care au umplut sala „Constantin Jude”.

Câteva sute de copii au fost instruiţi în ultimii şase ani la clubul timişiorean de kick-boxing condus de Ginardo Gaşpar.

„Am câţiva copii cu care în viitorul apropiat voi putea participa la gale pro. Mă refer aici la Andrei Latea, Andreas Băcăuan, Luigi Stan, Alexandru Glişa şi Raul Micula. Lor li vor adăuga în timp mulţi alţi sportivi”, ne-a declarat Ginardo Gaşpar.

Recent, Ginbox Sport a organizat, la clubul „No Name”, ediţia inaugurală a galei semi-pro „Real Fight”. Nouă meciuri au putut urmări cei prezenţi la eveniment. În ring s-au aflat sportivi din Timişoara, Liebling, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea şi Craiova.

„A fost un eveniment în care am testat câţiva sportivi pe care îi pregătesc pentru galele pro. Aceste competiţii reprezintă teste pentru un nivel mai mare, doar aşa sportivii pot să crească în valoare. A fost un spectacol frumos oferit de copii, totul a arătat foarte bine. Gala a fost urmată de o petrecere de final de an în care atmosfera a fost întreţinută de Călin Crişan, Florin Mitroi şi Victor Stan”, ne-a mai spus Ginardo Gaşpar.

Ginbox 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *