Târg caritabil de Crăciun, lângă Timișoara

Cei cu dare de mână şi inimă bună sunt aşteptaţi în zilele de 15 şi 16 decembrie, între orele 10 şi 18, la Centrul de zi pentru copii din comuna Dumbrăviţa (strada Kos Karoly, nr. 28), unde va avea loc un târg caritabil de Crăciun organizat de instituţia-gazdă împreună cu primăria localităţii.

CITEȘTE ȘI: Polițist de la rutieră, bătut cu pumnii și picioarele de un șofer băut!

„Ne bucurăm că un număr de 60 de expozanţi ne vor fi alături cu marfă de calitate, extrem de diversificată: ornamente și decorațiuni realizate manual, specifice sărbătorilor de iarnă, obiecte handmade, aranjamente din flori naturale, produse tradiţionale, jucării, cărticele senzoriale pentru cei mici, articole de îmbrăcăminte, articole cosmetice pe baza de aloe vera, produse apicole, dulciuri, prăjituri şi multe altele.

CITEȘTE ȘI:Copii de clasa a II-a, bătuți de învățător într-o școală timișeană

Fiind vorba despre un târg caritabil, atât comercianţii, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani, în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia.

La final, toate donaţiile vor face ca Moş Crăciun să ajungă şi la copiii proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița.

Din fondurile strânse la târg se vor cumpăra pentru ei alimente și dulciuri menite să compenseze lipsurile materiale cu care se confruntă părinţii micuţilor”, subliniază organizatorii manifestării, care mizează pe generozitatea participanţilor la târg pentru a aduce un strop de bucurie în ochii prichindeilor la care Moş Crăciun nu prea ajunge.

Cei care vor onora invitaţia vor avea parte de momente artistice, ateliere de creaţie pentru copii şi recitaluri de colinde.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns