Tânărul de 23 de ani care a murit în accidentul de luni dorea să devină… salvator de vieţi

Voia să salveze vieţi, dar el nu a mai putut fi salvat. Tânărul de 23 de ani care a murit luni, în urma unui accident petrecut pe DN 1, între Uileacu de Criş şi Urvind, era membru al Asociaţiei Salvatorilor Montani Bihor şi se pregătea să devină el însuşi salvamontist.

„Prietenul şi colegul nostru Alex Bumb (foto) s-a alăturat altor colegi, într-o companie selectă, a celor care ne păzesc în timpul acţiunilor noastre de salvare. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Odihneşte-te în pace”, este mesajul postat marţi pe pagina de Facebook a Salvamont-Salvaspeo Bihor.

Colegii spun despre tânărul de 23 de ani, din Vadu Crişului, că era foarte dornic să devină salvamontist şi că avea talent pentru această misiune.

„A făcut cursul de pregătire de 160 de ore la noi şi urma să meargă la şcoala naţională, era deja înscris. Din 36 de cursanţi, am ales doar 3, iar el era printre ei, pentru că era unul dintre cei mai talentaţi aspiranţi”, a declarat Pinter Istvan, şeful Salvamont-Salvaspeo Bihor, marţi, pentru BIHOREANUL.

Continuarea pe ebihoreanul.ro.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns