Tânărul care a agresat sexual o fetiţă de şase ani a fost reţinut

Un tânăr din Deva a fost reţinut de poliţiştii hunedoreni, după ce a agresat sexual o minoră de şase ani. Fapta a avut loc în data de 3 septembrie, într-o scară de bloc din localitate.

Mama fetiţei a anunţat poliţia după ce fetiţa i-a povestit cele întâmplate. Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Are 23 de ani şi este din Deva. A fost reţinut de poliţiştii hunedoreni care îl suspectează a fi bărbatul care la începutul lunii septembrie a agresat sexual o minoră. Agresiunea a avut loc în scara unui bloc.

“Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Deva, fără ocupaţie, care urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă”, informează, duminică IPJ Hunedoara.

Potrivit informaţiilor apropiate anchetei, fetița abuzată coborâse în scara blocului, aşteptându-şi părinţii. Bărbatul, care avea şi o bicicletă, se afla şi el acolo

Invocând căderea lanţului de la bicicleră, deveanul i-a cerut ajutorul copilei. După ce i-ar fi cerut minorei să se aplece, agresorul s-a descheiat la pantaloni şi a atins-o în zona genitală. Speriată, fetiţa a început să strige şi a fost auzită din casă, de mamă. Agresorul a reuşit însă să fugă.

În cele din urmă, bărbatul a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Acesta a recunoscut că a fost în scara blocului, dar nu şi agresiunea sexuală, conform gddhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns