Mii de timișoreni au participat la sărbătoarea Canalului Bega

Programul variat propus, la ediția din acest an, precum și vremea prietenoasă au atras o mulțime de timișoreni la Festivalul Bega Bulevard, o manifestare ajunsă la numărul unsprezece, cu menirea de a pune în valoare apa care străbate orașul și care poate oferi numeroase posibilități de petrecere a timpului liber.

CITEŞTE ŞI: Profeție cumplită: În câțiva ani, jumătate dintre timișeni vor plânge câteva luni pe an

Festivalul s-a desfășurat, timp de trei zile, în zona situată între podurile Maria și Mihai Viteazu, având centrul de greutate în Parcul Alpinet.

S-au bucurat de mult succes atât concertele cu formații cunoscute, dar și spectacolele cu foc și proiecția 3D pe apă.
Cei mici s-au distrat la atelierele amenajate pe mal și au privit cu mult interes simularea unor acțiuni de salvare în situații de urgență derulată ieri de formațiunea Salvo (ca urmare a unui accident rutier, un automobil a căzut în Canalul Bega).

Premii pentru 20 de câștigători

Faimoasa cursă a rățuștelor, care a avut loc duminică după-amiază, a stârnit multe pasiuni și a fost privită cu sufletul la gură de spectatori.

Organizată de Clubul Rotaract, cursa a adunat la start câteva mii de rățuște, iar din banii adunați în urma vânzării lor proiectul IncubART, prin care timișorenii vor avea un spațiu dedicat artelor muzicale, va ajunge mai aproape de împlinire.

Cursa și câștigătorii acesteia au fost prezentați de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și de cunoscutul om de televiziune Florin Mihoc.

Văzând interesul copiilor pentru cursă, edilul a anunțat că, anul viitor, pe lângă premiile obișnuite, vor fi acordate și circa o sută de premii pentru cei mici.

După verificare, primele 20 de rățuște care au terminat cursa le-au adus posesorilor tot atâtea premii.

Acestea au constat în vouchere pentru consultații medicale, cine la restaurante cunoscute din oraș, vouchere la cabinete de îngrijire personală, săli de fitness și la o școală de dans, precum și sticle de vin.

Cele mai consistente premii au fost acordate primelor trei rățuște, astfel: locul al treilea (nr. 0105) – un smartphone, locul al doilea (nr. 0259) – un zbor de o jumătate de oră deasupra Timișoarei, la o înălțime de 300 de metri, cu un avion Cesna 172, plus o cină la restaurant, locul întâi (nr. 1169) – 1.000 de euro, bani gheață.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns