Tânără condamnată la zece ani de închisoare. Şi-a ucis fosta soacră!

O tânără a fost condamnată la zece ani de închisoare, după ce a şi-a ucis fosta soacră. În 5 februarie, fata de 24 de ani, din satul Sibişel (comuna Beriu, judeţul Hunedoara), i-a pus capăt zilelor fostei soacre, în vârstă de 50 de ani, în casa căreia locuia cu fiica sa, deşi nu mai păstra legătura cu fostul ei soţ, fiul victimei.

Victima a fost înjunghiată şi muşcată, iar în urma hemoragiei provocate de cele peste 20 de răni, a decedat. Fosta noră a recunoscut faptele, aşa cum au fost prezentate de anchetatori, declarând însă că nu a vrut să îşi omoare fosta soacră.

„În dimineaţa zilei menţionate, Ana Maria Bobora şi victima se aflau deja sub influenţa băuturilor alcoolice. Spre seară, cele două au mers la domiciliul unui localnic, unde au consumat o sticlă de vinars şi una de doi litri de bere.

De aici, victima şi Ana Maria Bobora s-au deplasat la locuinţa altui localnic, unde au stat jumătate de oră şi unde tânăra a băut un pahar de vinars şi jumătate de pahar de vin, iar victima, două pahare de vin. Aici, victima ar fi înjurat-o pe fiica inculpatei, dar aceasta nu a ripostat.

În drum spre casă, cele două au continuat să se certe. În jurul orei 22:20, în timp ce se aflau la locuinţa comună, în camera victimei, Ana Maria Bobora, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a luat un cuţit pe care îl avea în locuinţă şi a aplicat victimei multiple lovituri în zona hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionare a plămânului stâng, care au cauzat hemoragia externă şi în mod direct decesul acesteia.

Totodată, Ana Maria Bobora a muşcat-o pe victimă în partea superioară a bărbiei şi în alte zone ale corpului”, au informat anchetatorii.

În urma necropsiei, au fost descoperite pe corpul victimei peste 20 de echimoze şi plăgi. Medicii legişti au stabilit că moartea femeii a fost cauzată de o hemoragie externă, urmare a multiplelor plăgi înţepate tăiate ale hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng, cu secţionarea plămânului stâng.

Sursa: zhd.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns