Tânăr bătut cu pumnii și picioarele! Poliția l-a rugat să-i urmărească pe atacatori în trafic

bataie trafic arad

Scene desprinse din filmele cu mafioți s-au petrecut joi dimineață pe o stradă din municipiul Arad. Vorbim despre un incident în trafic, care a degenerat și, în urma căruia, un șofer arădean s-a ales cu vănătăi și cu un ochi umflat.

Povestea, una revoltătoare de fapt, s-a petrecut în jurul orei 06:40, pe Calea Radnei, atunci când Marius L. se îndrepta spre serviciu.

„Veneam dinspre Vlaicu și, la Podgoria, cum faci stânga să intri în sensul giratoriu, mă trezesc cu un autocar de la Tabita Tour care îmi taie calea, fără să semnalizeze.

Era cât pe ce să mă agațe cu remorca. Ei mergeau spre Micălaca, eu la fel.

Pe drum, pe Calea Iuliu Maniu, am depășit autocarul la un moment dat și am scos mâna pe geam, făcându-i semn șoferului că n-a semnalizat.

Cam la asta s-a rezumat totul și din partea mea, dar și din partea șoferului de autocar. Apoi ne-am continuat drumul fiecare, considerând că asta a fost tot.

Ei au greșit tăindu-mi calea fără să semnalizeze, eu le-am făcut semn că au greșit și atâta tot”, povestește Marius.

CITEȘTE ȘI: Scene ireale: bătaie cu bâte și topoare în plină stradă. Video

Dar lucrurile, de fapt, nu s-au oprit aici, fiindcă șoferul de la volanul autocarului și ceilalți doi colegi ai lui s-au dovedit a fi trei canalii, iar la primul semafor au decis să-i aplice o corecție șoferului șicanat în trafic tot de ei.

„Am trecut podul spre Micălaca, iar imediat după pod, înainte de Kaufland, am prins roșu la semafor. M-am oprit și am așteptat să se facă verde. La un moment dat am văzut cum prin fața mașinii mele trec doi bărbați.

M-am gândit că or fi doi pietoni care se grăbeau și care nu s-au mai dus pe la trecerea de pietoni. Se mai întâmplă și lucruri de genul ăsta în trafic.

Două secunde mai târziu mă trezesc că cei doi indivizi îmi deschid ușa din dreapta.

În cele câteva fracțiuni de secundă cât am întors capul spre ei, am auzit cum se deschide și ușa din stânga, iar când am întors capul m-am trezit apucat de tricou și cu un pumn în figură.

Nici n-am apucat să mă dezmeticesc, că au venit alți doi-trei pumni și un picior. Până să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat, cei trei bărbați urcau deja înapoi în autocar.

Era același autocar care mi-a tăiat calea în Podgoria. Nici nu mi-am dat seama că se oprise la semafor în stânga mea. N-am fost atent la ei.

După incidentul din Podgoria și după ce le-am făcut semn că n-au semnalizat, m-am gândit că acolo s-a terminat totul.

După toată faza, s-au urcat liniștiți în autocar și au plecat”, mai povestește Marius, tânărul arădean agresat de către cele trei canalii de la Tabita Tour.

Și nici aici nu s-au oprit lucrurile, deoarece Marius a sunat imediat la 112, alertând Poliția în legătură cu cele întâmplate.

În tot acest timp, un alt șofer aflat în zonă a intrat și el în acest film desprins parcă din seria „The Godfather” a lui Coppola.

„Mi-au trebuit niște zeci de secunde bune să mă dezmeticesc și să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat. Apoi am sunat la 112 și le-am spus polițiștilor ce s-a întâmplat.

Un domn mi-a spus că vor anunța Poliția Vladimirescu, să oprească autocarul, iar eu să merg după el. Am pornit înspre Vladimirescu, dar pe drum am primit un telefon de la cineva de la Poliție, cred că era cineva de la Poliția Vladimirescu, care mi-a spus – parcă adormit (n.red. – probabil tocmai a fost trezit din somn) – că n-are cum să-l oprească și să merg după autocar că poate îl opresc cei de la Lipova.

Mi s-a părut oarecum amuzant… și dacă nu-l opresc nici cei de la Lipova, ce fac, merg după autocar până la Deva? Să mă mai trezesc că se opresc din nou și mai iau o bătaie?

Vă dați seama că nu m-am mai dus după ei. În tot acest timp, un alt șofer, care a văzut toată întâmplarea, a pornit după autocar și a făcut câteva poze.

I-a prins și pe cei trei în poze. M-am întâlnit cu domnul respectiv în benzinăria de la ieșirea din oraș, la Petrom. A venit la mine și mi-a zis că el a văzut toată faza și că le-a făcut câteva poze.

Mi le-a și trimis”, ne-a mai povestit Marius.

CITEȘTE MAI MULTE PE specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tânăr bătut cu pumnii și picioarele! Poliția l-a rugat să-i urmărească pe atacatori în trafic

  1. Asa ceva specimene la Tabita Tur ?E firma de penticostali precis o sa a-si ceara scuzele de rigoara d-na sau sora Tabita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *