Scene ireale: bătaie cu bâte și topoare în plină stradă. Video

bataie 5

Scene de o violență incredibilă, aseară, în orașul Târgu Neamț. Două clanuri de romi, înarmate cu bâte și topoare, s-au luat la bătaie, mai ceva ca într-un film de acțiune. O stradă întreagă a fost transformată în câmp de luptă. Poliția a fost nevoită să tragă câteva focuri de armă pentru a calma spiritele. Atenție! Imaginile care urmează vă pot afecta emoțional!

CITEȘTE ȘI: Viața lui Cătălin s-a stins pe Facebook! Era la volan și stătea pe telefon, iar ultimul mesaj a fost trimis de mama acestuia

Câteva zeci de romi din două clanuri, unul din cartierul Tăbăcari, altul din Vânători-Neamț, au ieșit cu mic, cu mare, înarmați cu bâte, coase și topoare și au sărit la bătaie. Se pare că totul a pornit de la un tânăr care ar fi furat o fată din celălalt clan.

În câteva clipe, o întreagă stradă s-a transformată într-un câmp de război. Oamenii care treceau întâmplător prin zonă au fugit cât de departe au putut. Romii au spart tot ce-au găsit în cale, de la scări ale magazinelor până la mașinile parcate.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns și câțiva polițiști. În timpul conflictului, un bărbat era cât pe ce să dea cu toporul în cap unui polițist local.

Pentru a calma spiritele, oamenii legii au tras câteva focuri de armă, povestesc martorii.

„La data de 5 iulie, în jurul orei 21:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Târgu-Neamț au fost sesizați să intervină la un conflict spontan izbucnit pe strada Radu Teoharie, între două familii de etnie romă.

Întrucât în urma intervenției polițiștilor, persoanele nu au încetat actele de violență, au fost executate cinci focuri de armă în plan vertical, în vederea aplanării conflictului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

Efectivele existente la fața locului au fost suplimentate cu forțe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi care au dispersat persoanele de etnie romă.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare la fața locului, sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și linștii publice. De asemenea, sunt întreprinse activități în vederea identificării participanților la conflict și tragerea la răspundere penală a acestora.” – ne-a declarat Georgiana Moşu, IPJ Neamț, scrie realitateatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Scene ireale: bătaie cu bâte și topoare în plină stradă. Video

  1. Rromânia, țara a cărei cetățeni rromi își fac dreptate cu parul și toporul iar poliția trage petarde la care niciun gealat nu reacționează.
    Rromânia cea adormită și aburită de o Gașca de hoți vânzători de țară, asfaltatori, cocalari șefi într-un parlament penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *