Tâlhărie pe autostradă! Român din Austria, „uşurat” de 10.600 de euro, 50.000 de forinți, 300 de lei și acte

toaleta autostrada

La data de 22.10.2019, în jurul orei 20:20, Poliția a fost sesizată de un cetăţean român cu domiciliul în Austria cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o toaletă publică din spațiul de servicii al Autostrăzii A1, persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un plic care conținea 10.000 de euro și un portofel în care erau 600 de euro, 50.000 forinți, 300 lei și actele personale.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă operativă care a efectuat cercetări privind comiterea infracţiunii de furt reclamate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

CITEŞTE ŞI: Și-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Era fiica fratelui său!

În urma activităților investigative desfășurate de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, în cooperare cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi I.P.J. Argeş, au fost identificați doi bărbaţi, unul în vârstă de 30 de ani și altul de 20 de ani, ambii din județul Argeș, care au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore (alături de alte persoane, de către poliţiştii dâmboviţeni). În urma unor percheziţii domiciliare ce au for efectuate miercuri, în judeţul Argeş, prejudiciul în cazul furtului comis pe A1 a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate (în cauză, între cei doi argeșeni și persoana vătămată intervenind împăcarea)„, a informat IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tâlhărie pe autostradă! Român din Austria, „uşurat” de 10.600 de euro, 50.000 de forinți, 300 de lei și acte

Lasă un răspuns