Și-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Era fiica fratelui său!

viol 6

Şi-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş a fost reţinut miercuri seara, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Arges.

Fapta s-a petrecut în decembrie 2017, când unchiul fetei a luat-o la Piteşti cu maşina ademenind-o că îi cumpără un cadou. A obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi a dus-o înapoi acasă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

CITEȘTE ȘI: Scene terifiante lângă o mănăstire din vestul țării. Sfărșit tragic pentru o femeie

Nepoata nu a spun nimănui nimic. Poate că niciodată nu s-ar fi aflat nimic, doar că, tatăl fetei a început să o suspecteze că nu ar mai fi virgină. I-a cerut fiicei acum în vârstă de 15 ani, să spună a adevărul, atenţionând-o că o va duce la un consult ginecologic şi tot se va afla.

Fata a mărturisit totul, povestind cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în 2017. Tatăl adolescentei s-a dus la Poliţie şi l-a reclamat pe fratele său.

Oamenii legii au stabilit că fata e sinceră şi că, într-adevăr, violul s-a consumat aşa după cum a povestit, în ciuda faptului că unchiul ei a negat. Poliţiştii au găsit şi dovezi că bărbatul minte şi au dispus reţinerea lui pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de viol.

Bărbatul este recidivist. Acesta şi-a ucis concubina în urmă cu mulţi ani. A fost condamnat la 15 ani închisoare din care a ispăşit 11 ani. În anul 2012 a fost eliberat condiţionat, având un termen de reabilitare de 7 ani. A comis fapta în timpul acestui termen de reabilitare, informează realitateadearges.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *