Robu, termen-limită pentru operatorii de cabluri. “Ghilotina” reintră în funcţiune

robu 12

Primarul Nicolae Robu le-a dat termen-limită operatorilor de cabluri din Timişoara să le mute în subteran.

„Informăm public operatorii de reţele de comunicaţii pozate aerian pe strada 20 Decembrie 1989- tronsonul de la bd. Vasile Pârvan până la intersecţia cu Piaţa Iancu Huniade, bd. Michelangelo-tronsonul de la Podul Michelangelo până la bd. Revoluţiei 1989, pe bd. I. C. Brătianu- tronsonul de la Piaţa Iancu Huniade până la bd. Revoluţiei 1989, str. C.D.Loga, bd. Regele Ferdinand şi bd. Regele Carol I că au termen până la data de 1 noiembrie 2019 pentru relocarea cablurilor în subteran.

Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de 1 noiembrie 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi îndepărtate.

Îi rugăm pe cetăţenii din zona centrală, care au probleme cu transmisiile de voce/date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran.

Menţionăm că s-a început din zona centrală, deoarece trecerea în subteran a cablurilor face parte din pregătirile Timişoarei pentru exercitarea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

Atragem atenţia că se va acţiona pe o întindere mai amplă decât vatra istorică, de la bd. V. Pârvan până în zona Oituz. În zona istorică Cetate, cablurile au fost trecute în subteran deja, canalizaţia fiind realizată în cadrul proiectului de reabilitare cu fonduri europene. După finalizarea trecerii în subteran în zona centrală, se va intra în cartiere.

Precizăm faptul că există canalizaţii subterane pe toate aceste străzi”, a informat Primăria Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns