Tâlhărie cu bâte şi cagule. Unui bărbat i-au fost furaţi banii pentru apartament

Persoane cu cagule, înarmate cu bâte au tâlhărit un bărbat din Brăila, care avea la el 50.000 de euro, bani cu care intenţiona să cumpere un apartament. Poliţiştii fac anchetă pentru a stabili cine sunt autorii.

Surse judiciare au declarat că bărbatul de 34 de ani se pregătea să cumpere un apartament şi avea asupra sa suma de 50.000 de euro. El a fost atacat de persoane necunoscute, cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi cu bâte.

Victima a fost lovită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost jefuit, iar tâlharii au dispărut imediat după producerea atacului.
În acest caz există un un cerc de suspecţi, spun poliţiştii din Brăila.

„Am fost anunţaţi că un bărbat de 34 de ani a fost agresat în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei. Victima a fost lovită şi a fost dusă la spital. Se fac cercetări pentru tâlhărie calificată.

Există un cerc de suspecţi, se fac cercetări sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Aceasta nu este prima faptă de acest fel din Brăila. O altă tâlhărie spectaculoasă a avut loc în luna aprilie, tot în oraşul Brăila, când doi gălăţeni au pândit maşina unui om de afaceri, au spart un geam şi au reuşit să fure o geantă în care se aflau 500.000 de lei. Hoţii au fost prinşi la scurt timp, iar prejudiciul a fost recuperat parţial, scrie mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns