Tablouri și antichități, în valoare de zeci de mii de lei, furate dintr-o casă situată în centru

Doi tineri au furat tablouri și antichități, în valoare de zeci de mii de lei, dintr-un imobil situat în centrul Aradului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, au fost identificați doi tineri din Arad, de 22 și 23 de ani, care, în perioada 30 ianuarie  – 01 februarie, prin forțarea sistemului de închidere a porții, ar fi pătruns în repetate rânduri într-un imobil nelocuit din zona centrală a municipiului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (tablouri, argintărie, antichități) în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind documentată activitatea infracțională a celor doi. Tânărul de 23 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

newsar


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns