Tablouri și antichități, în valoare de zeci de mii de lei, furate dintr-o casă situată în centru

Doi tineri au furat tablouri și antichități, în valoare de zeci de mii de lei, dintr-un imobil situat în centrul Aradului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, au fost identificați doi tineri din Arad, de 22 și 23 de ani, care, în perioada 30 ianuarie  – 01 februarie, prin forțarea sistemului de închidere a porții, ar fi pătruns în repetate rânduri într-un imobil nelocuit din zona centrală a municipiului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (tablouri, argintărie, antichități) în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind documentată activitatea infracțională a celor doi. Tânărul de 23 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

newsar

0 Comments

No Comment.