Tabără de Robotică la Timișoara, organizată de UVT împreună cu elevi de la ”Pedagogic”

Tabără de Robotică la Timișoara, organizată de UVT împreună cu elevi de la ”Pedagogic”

Tabără de Robotică la Timișoara, organizată de UVT împreună cu elevi de la ”Pedagogic”

Universitatea de Vest din Timișoara, alături de echipa de robotică CSH din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara, organizează cea de-a cincea ediție a Tabărei de Robotică UVT Open Robotics Intelligent Grid.

Evenimentul are loc în perioada 6-10 septembrie, având ca temă “The future city of tomorrow”.

În cadrul evenimentului, 150 de elevi, membri ai echipelor de robotică din licee din întreaga țară, se vor implica în pregătirea de workshop-uri și competiții pe echipe, alături de voluntari.

Timp de 48 de ore, își vor pune imaginația și priceperea în construirea de roboți care urmează să se încadreze în tema ce le va fi adusă la cunoștință în dimineața competiției.

CITEȘTE ȘI: Șefii unei facultăți din Timișoara l-au oprit pe un profesor să mai interacționeze cu o studentă

Competiția se va derula în 9 septembrie, începând cu ora 10:00, la Iulius Mall. Fiecare echipă va susține șase meciuri, având oportunitatea de a demonstra abilitățile roboților pe care i-au creat pe parcursul taberei.

Ceremonia de premiere va avea loc la Universitatea de Vest din Timișoara, în data de 9 septembrie, începând cu ora 19:30.

În aceeași seară, va fi anunțată și tema pentru concursul internațional de robotică FIRST Tech Challenge, o competiție ce reprezintă un moment așteptat de toate echipele prezente, care obțin în fiecare an rezultate notabile, atât la nivel național, cât și internațional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *