Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara și în Giroc

Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara și în Giroc

Se întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara și în Giroc

Aquatim anunță că intervine, astăzi, 5 septembrie, pentru remedierea unor avarii, cu întreruperea furnizării apei, până la ora 15, pe străzile Atomului, Călan, Saturn, din Timișoara, și în Giroc.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Totodată, joi, 7 septembrie, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Torontalului cu strada Grigore Alexandrescu din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Șefii unei facultăți din Timișoara l-au oprit pe un profesor să mai interacționeze cu o studentă

Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Grigore Alexandrescu (între Calea Torontalului și Calea Aradului), George Ardelean, Johann Wolf, Martin Gemeinhardt, Ioan Anton, Vasile Loichiță, Nicolae Table, Ion Flueraș, Pelbartus, Augustin Coman, pe toate străzile din zona Metro 2, precum și la Parcul Industrial, Clinica Centrul inimii Rocordis, Metro 2, Agil, Registrul Auto și Lidl.

De asemenea, pe 7 septembrie, în același interval orar, 8-20, se va executa o conectare de conducte și la intersecția străzii Amurgului cu Calea Aradului. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor consumatorii nu vor fi afectați.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *