Sute de timişoreni se închină Sfântului Anton de Padova

site sfantul anton

Sute de credincioși catolici, dar și ortodocși se perindă, încă de dimineață, pe la Biserica Millennium din Timișoara, pentru a se închina la relicva Sfântului Anton de Padova, adusă aici la ora 8,30 și expusă spre venerare în fața altarului.

Împodobit cu buchete somptuoase de crini, floarea sfântului, lăcaşul de cult din Piaţa Romanilor a găzduit Litania Sfântului Anton, iar lumea a aşteptat răbdătoare la rând ca să ajung în faţa relicvariului aurit cu moaştele lui Anton, cel supranumit, pe bună dreptate, „Sfântul minunilor”.

Timişoreni de toate vârstele au putut completa, pe loc, bileţele cu dorinţe pe care le-au încredinţat spre împlinire Sfântului Anton.

Introduse în urna din soclul cu preţioasa relicvă, ele vor ajunge la Padova, în chiar locurile unde făcătorul atâtor miracole a fost îngropat, la dorinţa sa expresă.

La ora 18, credincioşii sunt aşteptaţi la Millennium pentru Liturghia Solemnă, biserica urmând să rămână deschisă toată noaptea, pentru ca toţi cei ce doresc să se poată închina la Sfântul Anton.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns