Au început reînscrierile la grădiniţe. Ce documente trebuie să aducă părinții

gradinita1

Reînscrierile la grădiniţe au început deja, urmând ca din 21 mai să poată fi înscrişi şi copiii de grupa mică. Pentru acest an, în judeţul Timiş, în grădiniţe, sunt disponibile 19.410 locuri, în 815 grupe. Dintre acestea, 7.773 de locuri sunt în grupa mare şi 5.769 de locuri în grupa mijlocie. De asemenea, în grupa mică sunt disponibile 5.868 de locuri.
În Timişoara vor fi 8.496 de locuri la grădiniţele de stat şi private. Peste 7.500 de locuri vor fi disponibile în grădiniţele de stat, dintre care peste 6.800 în regim de program prelungit.
La grupa mică, în oraşul de pe Bega, sunt prevăzute 2.049 de locuri, dintre care 1.905 sunt în cadrul grădiniţelor cu program prelungit şi 15 la program săptămânal. Programul de înscriere, intervalul orar şi numărul de locuri disponibile vor fi afişate la fiecare unitate de învăţământ preşcolar. Fiecare grădiniţă va avea o zi a porţilor deschise, ocazie pentru părinţi să poată cunoaşte educatorii şi mai multe despre unitatea de învăţământ. Pentru înscrieri, părinţii trebuie să prezinte o serie de documente: cerere-tip (care se găseşte la fiecare grădiniţă), copie după certificatul de naştere (în două exemplare), copii după cărţile de identitate ale părinţilor, adeverinţă de la locul de muncă al tutorilor, avizul epidemiologic pentru intrarea în colectivitate (de la medicul de familie) şi fişa de vaccinări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Au început reînscrierile la grădiniţe. Ce documente trebuie să aducă părinții

  1. Bani pt fondul clasei , rechizite ,igienice , schimbat mochete , o plasma in clasa , zugravit ……in functie de cat de mofturoasa e doamna educatoare , cam la asa ceva sa se astepte parintii micutilor care vor fi inscrisi !

Lasă un răspuns