Sute de sancțiuni aplicate unor firme din Timișoara

Mai multe firme din Timișoara au fost verificate de polițiștii locali, aceștia depistând sute de nereguli în cadrul controalelor efectuate de la începutul anului.

Principalele teme au fost verificarea acordului de funcționare și vizarea acestuia, verificarea funcționării comerțului stradal și a teraselor sezoniere, achitarea taxelor de ocupare a domeniului public în cazul acestora, respectarea regulilor generale de comerț și a normelor de depozitare și de întreținere a curățeniei etc.

Cele mai multe sancțiuni aplicate – 572, au fost pentru lipsa acordului, nevizarea acestuia și nerespectarea orarului de funcționare.

Alte 175 de sancțiuni au fost date pentru lipsa acordului sau neachitarea taxelor de ocupare a domeniului public în cazul teraselor sezoniere și pentru comerț stradal.

De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni pentru efectuarea de acte și fapte de comerț ilicite, lipsa curățeniei, depozitare de ambalaje, diferite obiecte de mobilier urban pe domeniul public, lipsa sau neprezentarea registrului unic de control.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns