Se întorc ploile! Timișul, sub cod galben!

meteo

Vremea se mai încălzește puțin, însă nu scăpăm de ploi. În cursul zilei de astăzi, instabilitatea atmosfericã se va menţine accentuatã în cea mai mare parte a ţãrii, inclusiv în județul Timiș, potrivit Meteoplus.

Cerul va prezenta înnorãri şi se vor semnala averse, însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe arii extinse în regiunile estice, sud-estice şi centrale şi local în rest.

Cu precãdere în Moldova, Transilvania şi zona de munte, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Mâine, relatează antena3.ro, vremea va fi în continuare instabilã. Temporar, mai ales în cursul zilei, înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice în regiunile estice şi centrale, precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Punctiform se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 29 de grade, iar cele minime între 6…7 grade în zonele depresionare şi 16…17 grade pe litoral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns