Bolid de 15 mii euro, căutat în Marea Britanie, confiscat la o vamă din vestul țării

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW seria 5, în valoare de 60.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.
„În data de 28 iunie, în jurul orei 21, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român V.P., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj, conducând un autoturism marca BMW seria 5.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturismul în cauză. Astfel, au constatat că mașina figurează ca fiind «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie și că l-a achiziționat din Marea Britanie, plătind suma de 7.200 lire sterline şi oferind la schimb și un alt autoturism.

Autoturismul, în valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, spun reprezentanții ITFP Oradea.

 

text și foto: aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bolid de 15 mii euro, căutat în Marea Britanie, confiscat la o vamă din vestul țării

Lasă un răspuns