Accident de muncă mortal, în vestul țării. Un bărbat de 37 de ani, strivit de panouri de lemn

accident munca

Comunitatea dintr-o localitate din vestul țării este în stare de șoc. Un accident de muncă înfiorător a făcut ca Lucian, un bărbat de 37 de ani din Ineu, să își piardă viața.

Din primele cercetări, relatează aradon.ro, se pare că ineuanul a fost strivit de mai multe panouri de lemn, în timp ce lucra la propria firmă. Potrivit declarațiilor celor de la fața locului, Lucian avea o firmă de prelucrare a lemnului, fiind specializat în construcția de case modulare.

Momentul fatidic a făcut ca joi, în jurul orelor prânzului, în timp ce încerca să încarce o serie de panouri modulare de lemn, a fost strivit de acestea.

„Suntem șocați. Este o pierdere imensă atât pentru familia lui, cât și pentru comunitate”, ne-a mărturisit primarul din Ineu, Călin Abrudan, care îl cunoștea foarte bine pe Lucian întrucât au fost colegi de școală timp de opt ani.

„Am ajuns foarte repede la fața locului, să vedem ce s-a întâmplat. Practic, Lucian a pregătit o serie de panouri de lemn pentru a le încărca într-un camion în vederea transportului. A oprit motostivuitorul și a mers să facă unele verificări la autocamion.

Din nefericire, în acel moment panourile s-au prăbușit, el fiind prins între panouri și pardoseala de ciment. Ambulanța a sosit foarte repede la fața locului și au încercat mai bine de 45 de minute să îl resusciteze, dar nu au mai putut face nimic pentru el.

Suntem foarte afectați de această tragedie și transmitem tot sprijinul și compasiunea noastră familiei pe care Lucian a lăsat-o în urmă”, a declarat pentru Jurnal arădean și aradon.ro, viceprimarul Ineului, Ionel Alb.

La fața locului au ajuns și cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă care au început o anchetă în vederea stabilirii modului în care s-a produs teribilul accident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns