Sute de prichindei, cu sufletul la gură! Au admirat tehnica, demonstraţiile de luptă și dresajul canin efectuate de polițiștii timișoreni (video)

Sute de prichindei, cu sufletul la gură! Au admirat tehnica, demonstraţiile de luptă și dresajul canin efectuate de polițiștii timișoreni (video)

Sute de prichindei, cu sufletul la gură! Au admirat tehnica, demonstraţiile de luptă și dresajul canin efectuate de polițiștii timișoreni

Având în vedere că în data de 25 martie 2023 se vor împlini 201 ani de la data legalizării funcționării instituției Poliției Române, astăzi, 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, a fost organizată Ziua Porților Deschise, eveniment dedicat Zilei Poliției Române.

Cei aproximativ 700 de copilași, împreună cu părinți și cadre didactice, au admirat de aproape dotarea şi tehnica poliţiştilor timișeni, demonstraţii de luptă, intervenţie şi dresaj canin.

De asemenea, aceștia au asistat şi la exerciții de intervenție desfășurate de polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș.

Totodată, au fost expuse autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului de Acţiuni Speciale și Centrului de Reținere și Arestare Preventivă.

CITEȘTE ȘI: Bannere abandonate și focar de infecție în pasajul de la Opera timişoreană. Capitala Culturală a încremenit în faza de deschidere (video)

„Alături de vizitatori au fost și polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară, care le-au oferit materiale informativ-preventive și sfaturi utile astfel încât sa nu devină victime ale unor fapte de natură penală.

Micuții au primit din partea polițiștilor rutieri câte o Legitimație de polițist rutier pentru o zi, copilașii fiind entuziasmați de cadoul primit.

Bucuria copiilor a reprezentat răsplata noastră.

Vă mulțumim tuturor pentru ca ați fost alături de noi!

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani tuturor polițiștilor timișeni!”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *