Sute de garaje din Soarelui vor fi demolate

Anunțul a fost făcut marţi de primarul Nicolae Robu, care a explicat că în vecinătatea străzii Sirius din Zona Soarelui există 339 de garaje care vor fi demolate în perioada următoare.

„Am lansat deja acțiunea de notificare a proprietarilor acestor garaje – că trebuie să și le demoleze – să elibereze locul declarat de interes public.

Sunt multe și vreau să îi rog pe proprietari să înțeleagă că orașul trebuie să se modernizeze, să se înfrumusețeze. Nu le va părea rău, cum nu le pare rău nici celor care au trecut deja prin asta”, a spus primarul.

Cei care au contracte cu primăria în care există o clauză de despăgubire în cazul în care se solicită demolarea garajelor vor primi câte 2.000 de euro.

În acest fel s-a procedat cu toți cetățenii care au avut acea clauză în contracte.

„E un lucru asumat de municipalitate să respecte acea clauză contractuală, iar pe ceilalți îi rog să înțeleagă că primăria nu are posibilitatea legală să le dea despăgubiri.

Eu știu că psihologic e greu de suportat situația ca într-o baterie de garaje un proprietar care are contract cu clauză de despăgubire să primească bani și, lipit de el, să fie un garaj al cărui proprietar nu are.

Aceste contracte au fost încheiate cu 10-15 ani în urmă și nu pot să știu de ce s-a procedat în acest fel, de ce unele contracte sunt cu clauză și altele fără”, a mai spsu Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.