Directorul fiscului timișorean vrea să plece la Curtea de Conturi

Conform unui document public al Curții de Conturi a României, conținând lista candidaților înscriși la concursul organizat în perioada 30 iunie – 15 iulie pentru ocuparea posturilor vacante de auditor public extern în structura centrală și teritorială a instituției, dosarul lui Adrian Bodo, actualmente directorul Direcției fiscale a municipiului Timișoara, a fost admis.

De asemenea, el a participat și la proba scrisă a concursului, care a avut loc la București, sâmbăta trecută, dar pentru care nu au fost încă publicate rezultatele.

În total, Curtea de Conturi vrea să angajeze 481 de persoane, din care 107 în structurile centrale, iar restul, în cele teritoriale.

Camera de Conturi Timiș a scos la concurs două posturi de auditor public extern, fiind admiși – la nivel de dosare – opt candidați.

Adrian Bodo lucrează de foarte mulți ani în Primăria Timișoara, fiind mai întâi director al Direcției economice și apoi al celei fiscale.

De-a lungul anilor, el nu s-a remarcat printr-o dorință deosebită de a le face pe plac edililor, dimpotrivă, și-a susținut opiniile chiar dacă acestea au fost diferite de cele ale conducerii.

Reamintim că directorul fiscului s-a opus, printre altele, finanțării echipei Poli Timișoara în formula Marian Iancu, precum și încasării unor chirii pentru spațiile primăriei pe bază de fișe de calcul în loc de contracte.

Dacă va ajunge să lucreze la Curtea de Conturi, o misiune de audit la Primăria Timișoara ar fi, cu siguranță, interesantă pentru Adrian Bodo, care cunoaște toate dedesubturile financiare ale instituției.(


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Directorul fiscului timișorean vrea să plece la Curtea de Conturi

Lasă un răspuns