Susţinere interesantă pentru Robu. Un primar liberal din Timiș îi ia apărarea

Danut Groza

Nicolae Robu primeşte sprijin dintr-o parte de unde prea puţini s-ar fi aşteptat. Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare, era cunoscut drept principalul adversar intern al lui Robu, ieşirile sale din anii trecuţi împotriva edilului-șef fiind chiar vestite.

Iată însă că în problematica trimiterii în judecată a primarului Timişoarei, Groza nu mai este atât de vehement, dimpotrivă, îi ia apărarea lui Nicolae Robu. „Eu cred că în acest caz nu se poate vorbi despre mită, mai ales că era vorba de două magazii, unde fusese înainte un grajd. Acolo, funcţionarii erau cei care ar fi trebuit să-şi asume eventualele nereguli. Nu înţeleg de ce este implicat domnul Robu”, a declarat primarul din Sânnicolau Mare.

Totuşi, Dănuţ Groza crede că regulile interne, cu referire la suspendarea lui Robu din PNL,  ar trebui respectate, în măsura în care ele mai există. „Nu noi decidem, ci cei de la Bucureşti. Teoretic, dacă aceste reguli mai există, ele ar trebui respectate, dar nu mai ştiu care este situaţia”, a precizat Dănuţ Groza.

O poziţie mai nuanţată a avut-o Alin Nica, primarul comunei Dudeştii Noi, cunoscut şi el ca un oponent al lui Robu. „În calitate de coleg, îl înţeleg pe domnul Robu, dar eu ştiu că partidul are un cod de integritate. Să vedem dacă cei din conducerea centrală vor face o excepţie în cazul dumnealui”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Susţinere interesantă pentru Robu. Un primar liberal din Timiș îi ia apărarea

  1. Cine e seful PNL Timis e traba interna a PNL-ului.
    Unde se pune stampila la Alegerile Locale si la Parlamentare e treaba cetateanului. S-a vazut la Europarlamentare ca popularitatea PNL-ului in Timis e mult peste cea in Timisoara. Cred si eu ca-i convine lui Groza sa ramana Robu in functie, acesta va pierde Timisoara, si, ghici ghicitoarea mea, cine va fi cel mai bun primar din Timis si va lua sefia PNL?

  2. Pai sigur ca ii ia apararea Groza, la capitolul imobile, dansul avand mult mai multe probleme ii ia apararea in speranta de a calma apele. Groza a facut atatea ilegalitati imobiliare ca ar trebui sa primeasca 3 generatii inchisoare pe viata. E cel mai bogat on din Sannicolau Mare. Totul e mascat si trecut prin rude.

Lasă un răspuns