„Susţinem proiectele judeţului, dar cerem mai multă implicare”, a declarat Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni PNL

bitea 1

În ultima vreme, se resimte o creştere a numărului proiectelor administraţiei judeţene, fapt care, cu siguranţă, va contribui la ridicarea nivelului de trai al locuitorilor. La acest lucru şi-au adus aportul şi consilierii judeţeni ai PNL Timiş, care, chiar dacă au fost în opoziţie, au susţinut proiectele fezabile, au adus amendamente inspirate şi nu au dat dovadă de orgoliu politic doar pentru a frâna lucrurile bune pentru judeţ.

Aşa se face că s-au concretizat o serie de proiecte de mare importanţă, cum ar fi extinderea la patru benzi a drumurilor Timişoara-Moşniţa Nouă şi Timişoara-Dumbrăviţa, drumul Şipet-Folia, nodul spre autostradă, asfaltarea drumului Lucareţ-limită judeţul Arad, acestea fiind doar câteva dintre proiectele vizibile.

Nicolae Bitea, liderul de grup al consilierilor judeţeni PNL Timiş, spune însă că este nevoie de mai multă implicare, pentru că o parte a proiectelor încă nu au fost duse la îndeplinire sau se manifestă o birocraţie păguboasă:

„Lucrurile nu sunt chiar aşa cum ne-am dorit în ceea ce priveşte implementarea proiectelor. Din ceea ce se pare, vom avea un excedent bugetar de 150 de milioane de lei, fiind al doilea an consecutiv în care se întâmplă aşa ceva. Asta înseamnă că multe dintre proiecte nu sunt duse la îndeplinire şi că e nevoie de un grad sporit de implicare.

De exemplu, este inadmisibil să existe excedent bugetar la spitalul judeţean, în condiţiile în care ştim cu toţii cât de mari sunt aşteptările timişenilor în privinţa sănătăţii. Susţinem proiectele judeţului, dar vrem mai multă determinare!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns