Sursa de finanțare mult-așteptată pentru proiectele rurale. Ce spune un primar timișean

Sursa de finanțare mult-așteptată pentru proiectele rurale. Ce spune un primar timișean

Multe localități timișene au reușit să finalizeze o serie de proiecte tehnice care ar îmbunătăți viața locuitorilor. Pentru concretizarea lor, însă, este nevoie de identificarea unei surse de finanțare, pentru ca apoi să se poată intra în circuitul firesc, care presupune organizarea licitațiilor pentru contractarea unui constructor.

Un caz de acest fel se întâlnește la Satchinez, unde multe speranțe se leagă de noul program de dezvoltare locală ”Anghel Saligny”. Alături de modernizarea rețelelor de apă și introducerea canalizării, drumurile comunale sunt o prioritate, fapt pentru care au fost depuse în acest sens două proiecte prin programul ”Anghel Saligny”.

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun vecin sare în ajutorul României. Ne-a donat mii de medicamente și concentratoare de oxigen

”Dacă aceste proiecte vor fi acceptate la finanțare, putem să afirmăm cu tărie că principalele obiective asumate au fost duse la îndeplinire în totalitate, urmând ca în viitor să ne concentrăm asupra altor proiecte care pot conduce la creșterea calității vieții locuitorilor din comuna noastră”, a declarat Florin Cheaua, primarul din Satchinez.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sursa de finanțare mult-așteptată pentru proiectele rurale. Ce spune un primar timișean

Lasă un răspuns