Cel mai bun vecin sare în ajutorul României. Ne-a donat mii de medicamente și concentratoare de oxigen

Cel mai bun vecin sare în ajutorul României. Ne-a donat mii de medicamente și concentratoare de oxigen

Serbia a trimis luni în România o donaţie de medicamente şi concentratoare de oxigen pentru pacienţii cu COVID-19, informează agenţiile Tanjug şi EFE. Donaţia constă în 6.500 de cutii de medicamente şi concentratoare de oxigen cu o capacitate totală de 900 de litri, precizează un comunicat oficial, conform stiripesurse.ro.

‘Suntem convinşi că acest ajutor va salva multe vieţi’, a declarat ministrul de externe Nikola Selakovic, în cadrul unei ceremonii la Belgrad la care a fost prezentă şi ambasadoarea română Silvia Davidoiu.

Donaţia, făcută de Guvernul sârb la iniţiativa preşedintelui Aleksandar Vucic, va ajunge în România la bordul unui camion, potrivit Agerpres.ro.

‘Serbia este alături de România frăţească în cele mai grele momente’, a scris Selakovic pe transport în limba română, în timp ce ambasadoarea Davidoiu a scris ‘Mulţumim’ în limba sârbă.

Ministrul Selakovic a mulţumit României pentru donaţia din iunie de vaccinuri împotriva COVID-19 şi a menţionat că Serbia răspunde acum în acelaşi mod pentru a demonstra că cele două ţări se ajută una pe cealaltă în perioade dificile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cel mai bun vecin sare în ajutorul României. Ne-a donat mii de medicamente și concentratoare de oxigen

  1. Ce bine ca avem vecini buni care ne ajuta in momente grele pentru poporul Roman Uniunea Europeana si NATO.Ca prea iubiti nostri alesi nu au in cap decat capatuirea,cearta pe ciolan.Si daca indraznesti sa spui ceva de MARI SPECIALISTI,COMPETENTI DIN USR sar ca arsi stimabili.Ca de PAPAGAL sant buni si niciodata nu sant ei de vina tot timpul sant alti.Caz concret Vlad Voiculescu sa ocupat cat era pe functie cu privatizarea spitalelor urmat de doamna Ioana Mihăilă care nu a reusit nici sa incheie contracte pentru medicamente si a si refuzat bani de la UE pentru testari dar vinovat a fost Citu ei niciodata.Si acuma se comporta in continuare la fel „vom vota guvernul Ciuca cu conditia sa fim si noi la CIOLAN Astia sant politicieni nostri asa zisi alesi ai poporului

  2. Perfect de acord cu cei care au postat anterior.
    Sa nu uitam ca noi am permis bombardamente asupra Serbiei de pe teritoriul nostru.
    Si ei sar in ajutorul nostru.
    Data viitoare atentie cu cine votam , daca avem…pe cine ! 
    Iar derapajele sanctionate imediat.

Lasă un răspuns