PSD Timișoara: Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte

PSD Timișoara: Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte

„Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte”, susține PSD Timișoara, într-un comunicat remis redacției, semnat de președintele Mihai Ritivoiu.

„Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte. La şedința de plen a Consiliului Local de mâine există două proiecte care, dacă vor fi aprobate, vor lovi o mare parte a populației oraşului. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind taxele şi impozitele locale pe anul 2022, care prevede majorări de până la trei ori mai mari pentru anumite categorii, şi despre proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei în Timişoara.

PSD nu va vota nicio majorare de taxe şi impozite pentru anul 2022, ci va propune amendamente de diminuarea acestora.

Dacă aceste majorări fi aprobate, acest lucru se va realiza cu complicitatea PNL! Degeaba preşedintele Alin Nica susține că liberalii nu vor susține nici un fel de scumpiri, în condițiile în care un consilier PNL votează cu USR şi le asigură întotdeauna majoritatea în plen!

Nici noul preț la gigacalorie nu va fi acceptat de PSD, pentru că este inadmisibil să măreşti facturile pentru populația dependentă de Colterm pentru a acoperi amenda de 21 de milioane de euro şi managementul dezastruos al societății de termoficare!

Mihai Ritivoiu
Președinte PSD Timișoara”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “PSD Timișoara: Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte

  1. USR si PNL aceeasi mizerie…. Timisorenii au fost inselati de aceste doua partide… Daca asta este reforma USR ului atunci revolutia din 89 a avut loc degeaba… Saracia se abate in capitala banatului adusa de Fritz care ce sa vezi si a cumparat casa noua pe banii nostri…

  2. Dar consilierii nu reprezinta interesele celor care i-au votat? De ce unii tradeaza vointa celor care i-au ales ? Cu ce se aleg pupindu-l pe frit ?

Lasă un răspuns